Blogs

Nauwe samenwerking Crea-Fleur en Crematorium Hoeksche Waard

24 juli 2020

Al jaren lang is Crea-Fleur de huisbloemist van Zuidema Uitvaartverzorging uit Klaaswaal. Via deze uitvaartondernemer kwam Crea-Fleur dan ook in september 2017 in contact met het toen gloednieuw geopende Crematorium Hoeksche Waard aan de Zaaiviool te Heinenoord.
Zuidema Uitvaartverzorging ging uitvaarten verzorgen in het prachtige nieuwe crematorium en Crea-Fleur leverde het rouwwerk voor deze uitvaarten.

Nieuw boek speciaal voor Baby en Kinderrouwwerk

28 september 2020

Met ingang van 1 oktober is Crea Fleur exclusief vertegenwoordiger voor het bedrijf – Afscheid met Bloemen. Een webshop waarin rouwwerk besteld kan worden voor uitvaarten door heel Nederland. Crea-Fleur wordt verantwoordelijk voor de regio Hoeksche Waard. Het is nog net geen oktober, maar we wilde je wel alvast op de hoogte brengen van de volgende, naar ons idee best belangrijke, ontwikkeling.

Rozen en hun betekenis

12-01-2021

Een schitterende bos rozen zijn altijd een cadeautje om te krijgen. Ze zien er niet alleen prachtig uit maar ruiken ook nog eens heerlijk. Een bos rozen wordt veelal gegeven aan geliefden voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, huwelijk(s jubileum) of tijdens Valentijnsdag. Daarnaast wordt de roos ook veel verwerkt in gemengde bossen snijbloemen. De roos is verkrijgbaar in vele soorten, geuren en kleuren. Maar heb je bij het geven van een bos rozen eigenlijk wel eens nagedacht over de betekenis van de kleur roos die je weggeeft? Het is namelijk zo dat iedere kleur roos zijn eigen betekenis heeft. We zullen je hieronder vertellen welke betekenis bij welke kleur roos hoort, zodat je voortaan precies weet wie je waarom welke kleur cadeau kunt geven.

Crea-Fleur dé uitvaartbloemist van de Hoeksche Waard

Crea-Fleur voor rouwwerk met persoonlijke aandacht en meer dan 25 jaar ervaring.