Samenwerking Crea-Fleur en streeksuper - Natuurlijk bij Ton

Omdat streeksuper - Natuurlijk bij Ton - streekproducten verkoopt, konden bloemen en planten natuurlijk niet ontbreken. Crea-Fleur gevestigd is in Heinenoord in de Hoeksche Waard kwam prima dus prima in aanmerking om een samenwerking aan te gaan met deze streeksuper. Vanaf heden kun je dan ook terecht bij streeksuper - Natuurlijk bij Ton -  voor de mooiste bossen bloemen, planten(arrangementen) en cadeau/interieurartikelen. In streeksuper - Natuurlijk bij Ton -  is een speciale Bloiemen-en plantenhoek gemaakt, waar alles van Crea-Fleur uitgestald staat.  
Woon je dus in of in de buurt van Maasdam, dan weet je dat je vanaf heden bij streeksuper - Natuurlijk bij Ton een mooi boeket bloemen een leuke plant of mooi cadeautjes van Crea-Fleur kan halen.

Wat is de streeksuper "Natuurlijk bij Ton"?

Toen reguliere supermarkt in de plaats Maasdam begin 2020 stopte en het dorp achter liet zonder supermarkt, hebben een aantal dorpsgenoten de handen ineen geslagen zijn er plannen ontstaan om een streeksuper te starten.  Met de lokale slager Ton, die achter was gebleven in het supermarktpand, als boegbeeld, werden er plannen gemaakt. Na hard werken is het dan ook daadwerkelijk gelukt en hebben ze met elkaar in juli 2020 de Streeksuper – Natuurlijk bij Ton geopend. Een supermarkt waar alleen de beste streekproducten verkocht worden. De dorpsbewoners zijn er superblij mee. Zij kunnen weer in hun eigen dorp een boodschap halen en eten en drinken de beste producten uit hun eigen omgeving.

Deze week te koop in de Bloemen- en Plantenhoek

Locatie - De Bloemen- en plantenhoek

Je vindt  - De Bloemen- en plantenhoek van Crea-Fleur, vol mooie producten, in de streeksuper - Natuurlijk bij Ton, welke gevestigd is in Maasdam.

Adres: Kilstraat 31
Postcode: 3299 XA
Plaats: Maasdam

Openingstijden:  
maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 08:00–16:00
zondag: gesloten