Werkwijze Crea-Fleur

Bezoek aan huis

Omdat Leon garant staat voor een maatwerk advies neemt hij graag de tijd voor een kennismaking. Hij komt hiervoor vrijblijvend bij u thuis of u komt langs bij Leon.

Tarieven

Tijdens het gesprek met Leon komt direct een prijskaartje te hangen aan het gewenste bloemarrangement. Zo weet u direct wat het kost en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Bezorging

De bloemarrangementen worden gemaakt in Heinenoord en als ze klaar zijn over het algemeen persoonlijk door Leon afgeleverd bij u thuis of op locatie, bijvoorbeeld in het creamatorium of op de begraafplaats.

Rouwlinten

Bij een rouwarrangement wordt vrijwel altijd gebruik gemaakt van een lint. In overleg zoeken we een lint uit dat bij het arrangement past en stellen we de tekst samen. De prijs van een lint is afhankelijk van de tekstlengte.

Herinnering

Tijdens een uitvaart heeft u genoeg aan uw hoofd en gaat er veel langs u heen. Daarom wordt het rouwstuk voordat wij het afleveren,  gefotografeerd. U krijgt deze foto thuis gestuurd als herinnering.

Bereikbaarheid

7 dagen per week zijn wij bereikbaar, bij voorkeur contact opnemen van 9.00 – 21.00 uur. Via de website kun je 24/7 een bericht sturen, welke dan z.s.m. in behandeling zal worden genomen.

Seizoensgebonden bloemen

We hebben veel bloemstukken geplaatst op onze website, hierin verwerken wij bloemen horend bij de seizoenen. Het kan zijn dat bepaalde bloemen, door het seizoen, niet beschikbaar zijn of alleen tegen een hogere prijs kunnen worden verwerkt.

Alle rouwstukken van Crea-Fleur op een rij.

Crea-Fleur dé uitvaartbloemist van de Hoeksche Waard

Crea-Fleur voor rouwwerk met persoonlijke aandacht en meer dan 25 jaar ervaring.