Over Crea-Fleur Contact Informatie Werkwijze
Nieuws

Na twee Pop-up winkels permanente bloemenwinkel in Heinenoord

Dat er uit de Corona crisis ook mooie nieuwe bedrijven kunnen ontstaan bewijzen Artiestenbureau JB Productions en Crea-Fleur. Eind 2020 sloegen zij de handen inéén en openden een Pop-up winkel onder de naam Crea-Fleur Kerstwereld. In het voorjaar van 2021 herhaalden zij het concept onder de naam Crea-Fleur Groenwereld. Vanaf 1 oktober opent Crea-Fleur Groenwereld een mooie moderne Bloemenwinkel aan de Nijverheidsweg 33 in Heinenoord. Van woensdag t/m Zaterdag is de winkel geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

NA 3 MAANDEN VERBOUWEN IS GEDEELTE BEDRIJFSHAL OMGETOVERD IN WINKEL MET BLOEMEN, PLANTEN EN WOONDECORATIE

Nadat de gemeente Hoeksche Waard groen licht had gegeven voor een definitieve bloemenwinkel op het bedrijventerrein achter Campolife is er direct gestart met de verbouwing. Eerst is er flink gesloopt waarna er een mooie bloemenwinkel in industriële stijl is gerealiseerd. Verder zijn er extra parkeerplaatsen gemaakt en is het terrein voor de winkel netjes bestraat. Bij Crea-Fleur Groenwereld vind je alles op het gebied van bloemen, planten en woondecoratie. Van boeketten, losse bloemen, planten, potterie, geurkaarsen en decoratie- en sfeerartikelen. Crea-fleur volgt de laatste trends. Zo vind je veel artikelen in goud, brons tinten en mat zwart. Alles voor een warme en sfeervolle uitstraling van je huis.

EXCLUSIEVE MERKEN BIJ CREA-FLEUR GROENWERELD

Op vrijdag 1 oktober om 10:00 uur zal Crea-Fleur Groenwereld de deuren van de nieuwe winkel openen. Zodra je binnenstapt zal je verrast worden door de nieuwste trends voor in je huis en een uitgebreide bloemenstal met aparte bloemen. Natuurlijk zorgen we er voor dat er ook boeketten klaarstaan, voor degene die snel een boeket nodig heeft. Buiten bloemen en woonaccessoires heeft Crea-Fleur Groenwereld het dealerschap van o.a. de volgende exclusieve merken weten te bemachtigen: WoodWick, Yankee Candle, Millefiori Milano en Fidrio Exclusive Collection. Allemaal toonaangevende merken in geurkaarsen, huisparfums en exclusief glas.

ONDERNEMERSHELDEN PAKKEN DOOR

Afgelopen mei werden Jeroen van den Berg van Artiestenbureau JB Productions en Leon Melissant van Crea-Fleur uitgeroepen tot Hoeksche Ondernemers Held(en) van de maand april. Jack de Leeuw (voorzitter van De Maatschappij, departement Hoeksche Waard, één van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) sprak mooie woorden over de ondernemers “Met een flinke portie omdenken en hun krachtenbundeling hebben Jeroen en Leon van de crisis een kans gemaakt. Zij zijn hiermee een lichtend voorbeeld voor anderen en hebben de titel Hoeksche Ondernemersheld deze maand met recht verdiend”. Nu pakken de ondernemers dus door en komt er een definitieve bloemenwinkel. Natuurlijk blijft Artiestenbureau JB Productions ook gewoon in het pand aan de Nijverheidsweg in Heinenoord gevestigd. Vanaf oktober hoopt Jeroen van den Berg met zijn medewerkers weer mooie feesten te mogen organiseren. Natuurlijk blijft Leon hier ook mensen ontvangen om rustig Rouwarrangementen uit te zoeken, het bloemenatelier is hier al sinds vele jaren gevestigd.

WAAR VIND JE CREA-FLEUR GROENWERELD
Crea-Fleur Groenwereld vind je voorbij Campolife en dan rechtsaf de Nijverheidsweg in. Bezoekers van de Nettorama komen langs Campolife. Mensen die wel eens bij Poeliersbedrijf Hazenbroek komen zullen langs Groenwereld rijden. Het adres van de Pop-Up winkel is Nijverheidsweg 33 in Heinenoord. Via Facebook en Instagram zullen de artikelen en nieuwste trends ook te zien zijn. Bestellingen kunnen worden doorgegeven op telefoonnummer:  0186-700203, de chatfunctie op de site.

Crea-Fleur en JB Productions ondernemershelden april
Jeroen en Leon van Crea-Fleur en JB Productions