Over Crea-Fleur Contact Informatie Werkwijze
Nieuws

Na twee Pop-up winkels permanente bloemenwinkel in Heinenoord

22 september 2021

Dat er uit de Corona crisis ook mooie nieuwe bedrijven kunnen ontstaan bewijzen Artiestenbureau JB Productions en Crea-Fleur. Eind 2020 sloegen zij de handen inéén en openden een Pop-up winkel onder de naam Crea-Fleur Kerstwereld. In het voorjaar van 2021 herhaalden zij het concept onder de naam Crea-Fleur Groenwereld.  Vanaf 1 oktober opent Crea-Fleur Groenwereld een mooie moderne Bloemenwinkel aan de Nijverheidsweg 33 in Heinenoord. Van woensdag t/m Zaterdag is de winkel geopend tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

Crea-Fleur en JB Productions Hoeksche Ondernemershelden april!

06 mei 2021

Met de start van de nieuwe maand, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van april erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer bijzondere aanmeldingen binnen gekregen van ondernemers die zich in coronatijd op een positieve manier onderscheiden. 

Jeroens evenementenbureau wordt nu een pop-up tuincentrum

02 maart 2021

Jeroen van den Berg (49), die eerder door corona noodgedwongen zijn succesvolle  evenementenbureau JB Productions in Heinenoord omtoverde tot kersthal, gaat diezelfde loods nu gebruiken voor wéér een nieuw pop-upconcept: Groenwereld. ,,Het ondernemersbloed kruipt dan toch waar het wél gaan kan, hè?’’ 

Aanleg Natuurbegraafplaats Hoeksche Waard van Start

02 maart 2021

Zoals jullie misschien wel al weten, levert Crea-Fleur ontzettend veel rouwwerk aan crematies die plaatsvinden in Crematorium Hoeksche Waard. Nu komt er nog een nieuwe begraafplaats in de buurt bij.
Onlangs is de Gemeente Hoeksche Waard namelijk gestart met de aanleg van een nieuwe natuurbegraafplaats in Heinenoord, letterlijk de straat uit bij Crea-Fleur.