Crea-Fleur's pop-up winkel

Crea-Fleur start pop-up winkels

Ieder seizoen een ander thema

November 2020 werd dit Pop-Up concept eigenlijk uit nood geboren. Artiestenbureau JB Productions ook gevestigd in Heinenoord ging in die periode een samenwerking met Crea-Fleur aan omdat door Corona Artiestebureau JB Productions al maanden geen werk had. JB Productions stelde hun ruimte en decoratiemateriaal beschikbaar en Crea-Fleur zorgde voor alle bloemen, planten en interieurartikelen.

Samen zorgde ze ervoor dat er dik 50m2 Kerstwereld uit de grond werd gestampt. 
Wat ook nog eens een enorm succes bleek te zijn. Tot de dag voor kerst werd er vanalles op het gebied van Kerst verkocht. Van kerstbomen en kerststukken tot aan kerstballen en andere kerstdecoratie.

Vanwege dit enorme succes hopen de twee bedrijven vaker een pop-up winkel te organiseren. De aanvraag voor het voorjaar ligt klaar. Hou deze website en de social media kanalen in de gaten voor meer informatie.

Download de Crea-Fleur App in de AppStore en PlayStore

Download in de AppStore

De Crea-Fleur App.

Download de Crea-Fleur App in de AppStore en PlayStore

Download in de PlayStore

De Crea-Fleur App.

Locatie Crea-Fleur's Kerstwereld Pop-up Store

Nijverheidsweg 33                                             
3274 KJ Heinenoord       

Deze locatie is het industrieterrein van Heinenoord, waar ook de Campo en de Nettorama te vinden zijn. Dus niet Heinenoord Dorp.

De Nijverheidsweg is een zijstraat van de Boonsweg.   
Wanneer je vanaf de Blaaksedijk richting de Nettorama rijdt, zijstraat aan je rechthand na de Campo. Vanaf de Nettorama precies andersom. Zijstraat aan je linkerhand voor de Campo.                    

Meer weten of iets bestellen stuur een bericht

Kies een optie
Vraag
Afspraak