Winkel

Crea-Fleur Fidrio

Fidrio dealer in de Hoeksche Waard

Mondgeblazen Vazen en Potten van Glas

Echt een cadeautje om gezellige bloemen in een bijzonder gevormde en  (vaak) kleurrijke vaas van Fidro te plaatsen. 

Crea-Fleur biedt een breedt assortiment glazen vazen en potten van Fidrio. De exclusieve collectie van Fidrio wordt mondgeblazen en wordt dan ook  samen met ambachtelijke glasblazers over de hele wereld ontworpen.

De glasblazers gebruiken houten mallen, dit is een oude techniek. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor is ieder product uniek en zie je het ambachtelijke karakter van het glas er in terug . Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes, zijn het resultaat van de ambachtelijke werkwijze. Hierdoor is  het glas uniek in vorm, kleur en afmeting en krijgt het een bijzondere uitstraling.

Fidrio biedt exclusieve producten van zeer goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. 

Fidrio Weetjes

Hoe komen de kleurnuances in de glazen vazen en potten?

Laat je betoveren door het productieproces van Fidrio!

Zie in deze verkorte versie van de Fidrio productiefilm hoe het ambacht van de glasblazers wordt uitgevoerd, de kleuren ontstaan en de afwerking van de exclusieve ontwerpen plaatsvindt.

Kan ik als consument ook direct bij Fidrio kopen?

 Wanneer je als particulier een Fidrio vaas of pot wil kopen kan dit  bij Crea-Fleur Groenwereld.  Als verkooppunt van Fidrio zijn er regelmatig nieuwe pronkstukken in de winkel te koop.

Fidrio verkoopt  niet direct aan consumenten, maar aan dealers. Bijvoorbeeld aan bloemisten,  home decoratie winkels en stylisten .

Wanneer je op zoek bent naar een specifieke bloemenvaas of bloempot gaat Crea-Fleur graag voor je na of we deze voor je kunnen bemachtigen.

Wat is de historie van Firdio?

Basic collection Fidrio vaas rood

Fidrio bestaat  ruim 25 jaar!

Vanuit een winkel in de bloemsierkunst zijn 2 vakbloemisten hun spectrum gaan verbreden. Met de verkoop van vazen en ander leuk glaswerk trok het ontwerpen ervan ook de aandacht. Omdat het ontwerpen ook veel tijd en kost is de keuze uiteindelijk volledig naar het glaswerk gegaan.

Het werd mond geblazen glas!
In 1996 zijn ze gestart met de import en distributie van glas, als importeur- groothandel. Ze hebben breed gezocht naar het mooiste mond geblazen glas

Na gestart te zijn met de productie en uitlevering van 'Fidrio Basics' werd in 2013 de 'Fidrio Exclusive Collection' geïntroduceerd. 

Glas is een tijdloos materiaal en passend in elk interieur. Fidrio voert minimaal 2 collecties per jaar in de Fidrio Exclusive Collection.