PURE zijdebloemen kunstbloemen
Winkel

Crea-Fleur PURE

PURE dealer in de Hoeksche Waard

Zijden bloemen

Crea-Fleur biedt een ruim assortiment zijden bloemen van PURE om je huis mee te stylen. Zijden bloemen zijn in feite nep bloemen of kunstbloemen. De kwaliteit van onze zijden bloemen vinden wij erg belangrijk. Hoe hoger de kwaliteit, hoe minder ze te onderscheiden zijn van echte bloemen.

Verse bloemsoorten worden in een fabriek nagemaakt met zijden. Ondanks dat de bloemen gemaakt zijn van stof, is de kwaliteit van PURE zo goed dat ze haast niet van echte bloemen te onderscheiden zijn en voor een interessante prijs aangeboden kunnen worden.  Alle bloemen worden exact hetzelfde gemaakt, dus je krijgt altijd precies dezelfde kunstbloem als de 1e die je zo mooi vindt.

Zijden bloemen van PURE zijn fraai om los mee te decoreren, om een zijden boeket samen te stellen of te laten samenstellen. Neem een eigen vaas mee om een boeket in te laten stylen of ga voor een nieuw exemplaar uit de Crea-fleur winkel.

PURE Weetjes

Hoelang blijven zijden bloemen mooi?

Kunstbloemen-zijden-PURE-kopen?

PURE zijden bloemen zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze je leven lang mee gaan.

Dat is ook de reden waarom de aanschafprijs  hoger is dan van verse bloemen. Wanneer je uitrekent hoe lang je ervan kunt genieten ben je uiteindelijk met zijden bloemen goedkoper uit.

Hebben zijden bloemen onderhoud nodig?

Zijden-bloemen-lente-assortiment

Water hebben ze niet nodig

Uitvallen doen ze niet

Ze zijn op gewenste lengte te knippen 

Iets meer naar rechts... geen probleem, gewoon buigen

En nee, verder geen onderhoud, dus veel voordelen

Kun je zijden bloemen ook cadeau geven ?

Zijden-bloemen-cadeau-geven?

Kunstbloemen cadeau geven, is een blijvend cadeau geven.  Voor een bruiloft cadeau komt het zelfs perfect uit, want dan heeft het bruidspaar er ook nog iets aan ná de huwelijksreis. Deze verdorren niet.

Wanneer je op de hoogte bent van zijn of haar favoriete kleuren en soorten bloemen, kun je voor een blijvende verrassing zorgen.

Nog 1 voordeel dan... pioenrozen  in oktober? Met zijden bloemen geen probleem!

Zijden bloemen op het werk?

Zakelijk-boeket-zijden -bloemen-op-het-werk

Verse bloemen op de werkvloer hebben veel onderhoud nodig, maar hoe kleed ik dan toch het kantoor of bedrijf aan met groen?

Zijden bloemen zijn een perfect alternatief voor verse bloemen.

Blijft heel lang staan en heeft geen onderhoud nodig.

Kies er voor het boeket per seizoen te vervangen en de ander weg te zetten voor het volgende jaar. Klaar! De werkruimte is in stijl gedecoreerd met bloemen.