Brynxz-betonlook-pot-industrieel
Winkel

Crea-Fleur Brynxz

BRYNXZ dealer in de Hoeksche Waard

Aardewerk & Glas

Bij Crea-Fleur bieden we  een ruim assortiment BRYNXZ items. Veelal uit de Índustrial Vintage' collectie. Deze serie laat zich omschrijven als landelijk, sober, stoer en tijdloos.

BRYNXZ combineert het beste van toen met het mooiste van nu. Ze staan voor nostalgie en vernieuwing.

Door de gehele collectie zelf te ontwerpen waarborgt BRYNXZ authenticiteit. Met de potten, kandelaars, schalen en kaarsen uit de 'Industrial Vintage' collectie  kun je dan ook eindeloos combineren. 

De woonaccessoires vallen in de smaak bij een breed publiek. Hierdoor is de woondecoratie van BRYNXZ niet alleen leuk om jezelf cadeau te geven, maar ook een ander. BRYNXZ past namelijk bij elke stijl, in elke omgeving.

BRYNXZ Weetjes

Waar komt BRYNXZ vandaan?

BRYNXZ Industrial Vintage potten

Brynxz  is ontstaan in de landelijke omgeving van het idyllische Drenthe. Het landelijke van de oorsprong zie je terug in de producten. Ze zijn veelal met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Denk aan gietijzer, smeedijzer, beton en hout.

Hoe is BRYNXZ ontstaan?

BRYNXZ cadeau kaarsen

In 2010 is BRYNXZ Collections  ontstaan. Wouter  zag zijn kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Met succes, want BRYNXZ Collections heeft in korte tijd Nederland compleet veroverd. Tegenwoordig krijgt Wouter versterking van creatief duizendpoot Anko. Samen met een gepassioneerd team  bouwen ze het merk BRYNXZ uit in Nederland  en buitenland.

De naam BRYNXZ is een knipoog naar de brink: het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Een plek met reuring, van handel en wandel. Waar lief en leef werd gedeeld. BRYNXZ combineert het beste van toen met het mooiste van nu.