Scentchip Oliebranders en Geurolie
Winkel

Crea-Fleur Scentchips

Scentchips dealer in de Hoeksche Waard

Oliebranders & Geurolieen

Verspreid een heerlijke geur met geurolie in een oliebrander.  Geurolie vult de kamer met een heerlijke geur wanneer de Scentchips® oliebrander wordt aangestoken. De geurolie is  in een reeks van verschillende geuren en maten verkrijgbaar.

Oliebranders - ScentLamps

De oliebranders van Scentchips®, ook wel ScentLamps genoemd, zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Oliebranders met een strakke uitstraling die van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals doorzichtig glas, gekleurd glas en steen. Kies een kleur, materiaal en vorm die bij jou past.

Geuroliën - ScentOils

De geur van de geurolie bepaal je natuurlijk zelf uit de ScentOils collectie. Deze wordt na het ontbranden onmiddellijk door de ruimte verspreid via de ScentLamp. De poreuze steen in de ScentLamp zuigt de olie op via de lont dat onder de steen hangt. Met een ScentLamp haal je de heerlijkste geuren op bijzondere wijze in huis. Ook als de oliebrander inactief is, zorgt deze voor een mooie decoratie.

A merk Oliebranders en Oliën voor B prijzen

Vind de oliebrander & olie die bij jou passen en style je interieur of gewenste ruimte met de ScentLamp. Ga op in de geurbeleving die bij jouw favoriete geur aansluit.
De ScentLampen en ScentOils zijn aantrekkelijk geprijsd waardoor ze als cadeau voor jezelf, maar ook voor een ander geschikt zijn.

Scentchips Weetjes

Hoe werkt een Scentchips Oliebrander?

De poreuze steen  absorbeert de olie uit de ScentOil. De olie blijft als een dun laagje op de steen liggen. Bij het aansteken van de ScentLamp wordt de steen zeer heet. Na het uitblazen van de vlam blijft het steentje gloeien. De olie gaat verdampen, waardoor de ScentLamp de geur van de ScentOil gaat verspreiden. De geur van de olie wordt verspreid en zorgt voor een aangename aroma.

Hoelang verspreidt de ScentOil zijn geur?

Scentchips-Geurolie-Pure-Cotton

De geurolieën of ScentOils zijn aromatische oliën die in de ScentLamp of andere oliebranders gebruikt kunnen worden. De olie verspreidt een heerlijke geur door je kamer! Bij juist en optimaal gebruik van ScentOil reinigt, zuivert en parfumeert het je interieur +/- 30 à 40 maal met een 475ml flacon.

Kan de ScentOil geur ook verzacht worden?

Scentchips-Geurolieen-Geuren-Flacons

Hoe een geur precies ruikt is  altijd even een verrassing tot je de geur aansteekt. Is de geur van je ScentOil wat te sterk naar je wens? Vermeng de ScentOil dan met de geur Neutral Note en ruik hier... een lichtere versie van je favoriete geur.  Neutral Note ScentOil kan ook apart worden gebruikt. De neutrale geur is ideaal om kookgeurtjes en andere sterke geuren te neutraliseren.

Zijn de Scentchips Oliebranders en Geurolieen veilig in gebruik?

Mat-Zwart-Oliebrander-Scentchips

Ondanks dat je de  ScentOils geurolie moet laten branden zijn het veilige geurverspreiders.  De lamp moet wel op een stevige ondergrond staan en blijf erbij tijdens de drie minuten dat de ScentLamp oliebrander brandt. Natuurlijk is het verstandig om de olie of de aangestoken ScentLamp buiten het bereik van (kleine) kinderen te houden.  Verlaat daarom de kamer niet en houd  altijd een oogje in het zeil als de ScentLamp brandt.